Mapei Ultrabond Eco P909 2K

 40,45

kijk op Water- en oplosmiddelvrij
kijk op Verlijmen van alle soorten en formaten houten vloeren.
kijk op Geschikt voor verwarmde ondergronden

Toepassing

Verlijmen van alle soorten en formaten houten vloeren.

Voorbeelden van toepassingen

Ultrabond Eco P909 2K wordt gebruikt voor het verlijmen van houtmozaïek (EN13488), massief hout zonder veer en groef (EN 13227), massief hout met veer en groef (EN 13226), voorgemonteerde hardhout planken (EN 13629), meerlaagse parketelementen (EN 13489) en alle soorten prefab parket op cementdekvloeren, Mapecem, Mapecem Pronto, Topcem, Topcem Pronto dekvloeren en vergelijkbare producten; bestaande vloeren van keramische tegels, marmer, terrazzo tegels. Tevens op bestaande vloeren van keramiek, marmer, terrazzo, bestaande vloeren van verlijmd hout en anhydrietdekvloeren. Daarnaast is het geschikt voor verwarmde ondergronden.

Technische Eigenschappen

Ultrabond Eco P909 2K is een water- en oplosmiddelvrije, twee-componenten lijm met een zeer lage emissie van vluchtige organische stoffen (EMICODE EC1 R Plus). Component A is een polyurethaan polymeer en component B een vloeibare verharder. Na menging van de twee componenten ontstaat een lijm met een gelijkmatige kleur, die eenvoudig kan worden aangebracht met een getande lijmkam. Het reliëf (lijmril) van de lijm blijft uitstekend intact. Na uitharding (circa 24 uur bij kamertemperatuur) door een chemische reactie, vormt Ultrabond Eco P909 2K een sterke lijmfilm die sterk hecht op elke ondergrond, inclusief niet zuigende ondergronden.

Verbruik

Afhankelijk van het soort ondergrond, 800-1.000 g/m2.

Product gereedschap

Voor de Mapei Ultrabond Eco P909 wordt een lino/parket kam aangeraden. Dit is de tandspaanhouder met vertanding B1 of B11. Hiermee wordt je juiste hoeveelheid lijm op het oppervlak achtergelaten voor een kwalitatieve verlijming.

Extra informatie

Verpakking van KGS

10,00 kg

Brand

Mapei

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mapei Ultrabond Eco P909 2K” te beoordelen