Mapei Malech Primer
 18,95 74,95 Select options

Mapei Malech Primer

 18,95 74,95

kijk op Hechtverbeteraar voor wandoppervlakken
kijk op Ook toepasbaar in gesloten of slecht geventileerde ruimten
kijk op Ook als voorstrijkmiddel op oud schilderwerk te gebruiken

TOEPASSING

Malech wordt als voorstrijkmiddel gebruikt voor de regulering van de ondergrondabsorptie en als hechtverbeteraar voor wandoppervlakken in het algemeen (bijv. beton of reparaties met cementmortels), alvorens hierop een gekleurde afwerklaag uit het Elastocolor, Quarzolite en Colorite assortiment wordt aangebracht. Malech kan ook gebruikt worden binnen het Aquaflex System, een systeem voor de permanente inkapseling van asbest, als voorstrijkmiddel voor de volgende Aquaflex-deklagen.

Voorbeelden van toepassingen

  • Als voorstrijkmiddel op goed uitgehard nieuw of oud pleisterwerk, mits dit niet is aangetast, alvorens hierop een gekleurde afwerklaag uit het Elastocolor, Quarzolite of Colorite assortiment wordt aangebracht.
  • Als voorstrijkmiddel op oud schilderwerk, ook als dat licht poederig is, alvorens hierop een gekleurde afwerklaag uit het Elastocolor, Quarzolite of Colorite assortiment wordt aangebracht.
  • Als voorstrijkmiddel op te behandelen oppervlakken in afgesloten of slecht geventileerde ruimten – vanwege het feit dat Malech reukloos is – alvorens hierop een product uit het Elastocolor, Quarzolite of Colorite assortiment wordt aangebracht.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Malech is een voorstrijkmiddel op basis van gemicroniseerde acrylharsen in waterige dispersie dat na het aanbrengen dieper in de ondergrond doordringt dan de traditionele voorstrijkmiddelen op waterbasis. Malech is geurloos en bevat geen oplosmiddelen. Daarom is het ook toepasbaar in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Dankzij zijn speciale formule zorgt Malech voor een goede fixering van stof op te behandelen oppervlakken. Malech dringt diep in de ondergrond door en vertraagt daardoor de vorming van uitslag.

VERBRUIK

0,10-0,15 kg/m2, afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

Extra informatie

Gewicht N/B
Verpakking van KGS

10.00 kg, 2.00 kg

Merk

Mapei

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mapei Malech Primer” te beoordelen