Wilsor Jewelery Hars UV
 18,95 27,95 Select options

Wilsor Jewelery Hars UV

 18,95 27,95

kijk op Hardt uit met UV-licht (zonlicht)
kijk op 1 component, dus mengen is niet nodig
kijk op Volledig transparant

UV-hars/juwelenhars is een 1-component hars die uithardt door middel van UV-licht. UV-licht is bij daglicht. Hoe meer zon, hoe meer UV-straling. Het uitharden duurt ongeveer 5 tot 10 minuten in direct zonlicht. Met een UV-lamp gaat het sneller, het duurt 2 tot 4 minuten voordat de UV-hars helemaal hard is. De UV-hars droogt mooi helder en glanzend op. Een ander voordeel is dat er geen doordringende geur is.

Gebruik deze UV-hars/juwelenhars voor het maken van juwelen of andere kleinere projecten.

Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste creaties. Voor een mooi resultaat kunt u kleurstoffen, glitter, gedroogde bloemen, bedeltjes of siliconen mallen gebruiken. Zorg ervoor dat u niet te veel kleurstoffen gebruikt, want dan kan de UV-straling er niet goed bij en hardt de UV-hars niet goed uit. Het is mogelijk verschillende lagen over elkaar uit te harden. Leg dus telkens een laag onder de lamp of laat het uitharden door middel van zonlicht en dan nog een laag.

Instructies:

  • Zorg voor een werkblad dat wordt beschermd door een krant of bijvoorbeeld een vuilniszak.
  • Gebruik siliconen mallen of bedels om te vullen met onze UV hars/juwelen hars.
  • Deze UV-hars is zeer gemakkelijk aan te brengen dankzij de handige spuitmond.
  • Als je er bloemen of iets kleins in wilt gieten, maak je eerst een dun laagje dat je laat uitharden. En dan plaats je de bloem op de uitgeharde laag, waarna je nog een laag UV-hars aanbrengt. Dit voorkomt dat het drijft of zinkt.
  • Gebruik deze UV-hars met glitters, poeders, alcoholinkt of kleurpigmenten voor een prachtig resultaat. Zorg ervoor dat u niet te veel gebruikt, want dan zal de UV-hars niet goed uitharden.
  • Na gebruik gesloten en donker bewaren.

Extra informatie

KGS verpakking

50 gram, 100 gram

Merk

Wilsor

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wilsor Jewelery Hars UV” te beoordelen