Wilsor Epoxy Tix pasta lijm plamuurset 1,5kg epoxywinkel.nl
Wilsor Epoxy Tix pasta plamuurset 1.5kg

Wilsor Epoxy Tix pasta plamuurset 1.5kg

 47,95

kijk op Goede hechting en vrijwel geen krimp
kijk op Voor het lijmen van verschillende oppervlakken
kijk op Goed bestand tegen vele chemicaliën

Zakelijke klant? Wij bieden een korting aan voor een grote bestelling. Lees hier meer of vraag direct een offerte aan

Epoxy tix pasta is ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende oppervlakken. De pasta is op epoxybasis, wat tot uiting komt in een goede hechting en vrijwel geen krimp. Door zijn thixotrope (hoge viscositeit) werking kan de pasta dik worden opgebracht zonder te verslappen. De pasta is bestand tegen langdurige inwerking van water en vele andere chemicaliën.

Toepassing

De pasta zou bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt voor het lijmen van teakhout op een jacht. Lijmen van een boegschroefbuis aan de romp van een schip. Het maken van filet verbindingen tussen verschillende objecten. De epoxy tix pasta hecht goed:

  • Staal
  • aluminium
  • steen
  • beton
  • hout
  • polyester
  • epoxy

Instructies

Zorg voor een vetvrij en geschuurd oppervlak. Verwijder los vuil zoals roest, verf of verrot hout. Meng de hars (bestanddeel A) en het verhardingsmiddel (bestanddeel B) in de gewichtsverhouding 2:1 op een mengpaneel. Meng beide componenten goed, zorg ervoor dat de gehele pasta een egale kleur krijgt. Bij kamertemperatuur bedraagt de verwerkingstijd 27 min. De verwerkingstijd hangt af van de omgevingstemperatuur en de hoeveelheid die wordt geproduceerd. Hoge omgevingstemperatuur en/of grote hoeveelheden resulteren in een kortere verwerkingstijd.

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg
Verpakking van KGS

Merk

Wilsor

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wilsor Epoxy Tix pasta plamuurset 1.5kg” te beoordelen