Mapei Primer MF

 89,95

kijk op Op betonplaten en dekvloeren met een hoog vochtgehalte
kijk op Oplosmiddelvrij
kijk op Primer voor vochtgevoelige vloerbedekkingen

TOEPASSING

Op betonplaten en dekvloeren met een hoog vochtgehalte en een hoge pH-waarde, alvorens vochtgevoelige vloerbedekkingen zoals hout, rubber of vinyl aan te brengen. Primer MF kan worden aangebracht op ondergronden met een vochtigheid tot 6% CM (gemeten met een chemische hygrometer – UNI 10329) of een relatieve vochtigheid tot 100% (ter plaatse gemeten met een hygrometrische sonde – ASTM F2170 – BS 8203). Bovendien kan het worden gebruikt om losse en/of verzwakte delen te versterken.

Toepassingsvoorbeelden

  • Oplossen van vochtgerelateerde problemen met betonnen vloerplaten of cementdekvloeren, voordat een vochtgevoelige vloerbedekking wordt aangebracht.
  • Versterking van zwakke cementondergronden.
  • Stofwerende behandeling van losse cement- of droge pleisterondergronden.
  • Bindmiddel indien gemengd met kwarts voor de bereiding van een synthetische mortel voor kleine egalisatie- en reparatiewerkzaamheden.

TECHNISCHE KENMERKEN

Primer MF is een oplosmiddelvrij, laagviskeus tweecomponentenproduct, dat bestaat uit 100% vaste epoxyhars en zeer goed doordringt in de poriën van de ondergrond. Door de totale afwezigheid van oplosmiddelen is Primer MF niet ontvlambaar. Bovendien draagt het product slechts in geringe mate de geur die typisch is voor producten op harsbasis. Daarom is het goed te gebruiken op bouwplaatsen in de buurt van woon- en werkomgevingen (bv. appartementen, scholen, kantoren, enz.). Nadat Primer MF is aangebracht en de harsen zijn gepolymeriseerd, is de permeabiliteit van de ondergrond sterk verminderd en is de ondergrond tegelijkertijd intacter, sterker en slijtvaster geworden.

CONSUMPTIE

0,200-0,400 kg/m2 per laag, afhankelijk van de oneffenheden en het absorptievermogen van de ondergrond (7,5 tot 15 m2 per eenheid van 6 kg).

Extra informatie

Gewicht 6 kg

Brand

Mapei

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mapei Primer MF” te beoordelen