gietpoxy metaalpigmenten epoxywinkel
PourPoxy Metaal Pigment
 6,75 39,95 Select options

PourPoxy Metaal Pigment

 6,75 39,95

kijk op Spectaculaire kleuren
kijk op Kan worden gecombineerd met andere pigmenten
kijk op Geeft elk project een unieke look
Kies kleur
Kies hieronder je kleur
amethyst purple
apple green
blue green
bright blue
bronze gold
bumblebee yellow
caribbean blue
emeRALd green
flash copper
flash gold
green gold
intense white
lapis blue
magenta purple
mint green
ocean blue
onyx pearl black
rose red
royal blue
ruby red
silver grey
tiger orange
turquoise green
violet purple

Mooie metallic kleurpigmenten van PourPoxy Pigments, verkrijgbaar in 24 kleuren.

Wees creatief! Met de metallic kleurpigmenten van PourPoxy Pigments kun je alle kanten op: meng de levendige kleur met epoxyhars en maak je eigen kunstwerk of maak zelf gekleurde zeep, sieraden, badbruisballen of kaarsen. U kunt ook verschillende pigmenten combineren om een unieke kleur en look te krijgen.

Metallic Pigment Powder van PourPoxy is een pigmentpoeder op basis van mica poeder dat transparante epoxy metalen swirls geeft. Het geeft ook een levendige kleur die er heel uniek uitziet. Gebruik het voor kunsthars om kunstwerken te maken, bij het vullen van houten tafels met glasheldere epoxy of het kleuren van epoxy bij het vullen van een mal.

Relaties

In de epoxy heeft het pigment zijn volle kleur door 1% aan de epoxyhars toe te voegen. U kunt dit natuurlijk zelf bepalen. Minder is mogelijk, meer dan 1% toevoegen geeft een ander resultaat. Het zorgt ervoor dat uw project keer op keer een unieke uitstraling krijgt. Inhoud: een potje pigmentpoeder heeft een inhoud van 10, 50 of 100 gram metallic epoxy pigmentpoeder. De pigmenten worden aangeboden in hersluitbare en herbruikbare verpakkingen, zodat de pigmenten droog en veilig kunnen worden bewaard. De getoonde foto’s zijn zo nauwkeurig mogelijk, maar door variaties in monitorinstellingen van de kijker, kunnen kleuren afwijken van de werkelijke afbeelding. Elke individuele kleur wordt een beetje anders getoond, neem contact met ons op als u vragen heeft over een kleur voordat u tot aankoop overgaat.

Mica-poederpigment wordt het meest gebruikt voor decoratieve doeleinden. Test, evalueer en bepaal de geschiktheid van het micapoeder alvorens het volledig aan te brengen. Deze pigmenten zijn niet-toxisch, wreedheidvrij, niet-irriterend en zacht voor de huid. Deze poederpigmenten zijn 100% veganistisch, wat betekent dat er geen dierlijke producten in het pigmentpoeder zitten.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
KGS verpakking

10 gram, 50 gram, 100 gram

PourPoxy Metalic Pigment Kleuren

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Merk

PourPoxy

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PourPoxy Metaal Pigment” te beoordelen